Butterfly Paragliding

Fethiye Saklıkent Jeep Safari Turu

Fethiye Saklıkent Jeep Safari Turu

Fethiye Saklıkent Jeep Safari turları yaz tatilinde eğlenceli zaman geçirmek isteyenlerin tercih ettiği akvitelerden dir. Fethiye Saklıkent Jeep Safari turu aktivitesi hava şartlarının uygun olduğu Nisan-Kasım ayları arasında yapılmaktadır. Fethiye Saklıkent Jeep Safari turu fiyatları yapacağınız döneme göre değişmektedir. Saklıkent jeep turu fiyatlarını daha ekonomik hale getirmek için içerisinde diğer aktivitelerinde bulunduğu Fethiye tatil paketleri satın alabilirsiniz.

 

 Fethiye Saklıkent Jeep Safari turu için misafirlerimizi sabah konaklama yaptıkları yerin konuma bağlı olarak veya önceden belirlenen buluşma noktasından jeep ile alıyoruz. Erken saatlerde başlayan turumuz ile Saklıkent Kanyonuna doğru yola çıkıyoruz. Yol boyunca Fethiye nin köyleri arasından süren yolculuğun ilk durağı doğa harikası Saklıkent. Burada Kanyon içerisine girerek, buz gibi suyun içerisinde yürüyerek Kanyon yürüyüşü yapabilirsiniz.

Fethiye Saklıkent Jeep Safari Turu
Fethiye Saklıkent Jeep Safari Turu

Daha sonra ki molamız Gizli kent şelalesi yine bol sulu ve eğlenceli ikinci rotamız da doğa içi yürüyüş, fotoğraf çekme ve dinlenme için ideal yer.

Tarihi Tlos-Yakapark ta ise yemyeşil doğada, su ve kuş sesleri arasında öğle yemeği için buradayız. Burada yemeğinize kuşlar ve su sesleri eşlik etmektedir. Yorucu ve bir o kadar geçen keyifli zaman sonrası dönüş yoluna geçiyoruz. Tur dönüşü isterseniz Fethiye Babadağ Teleferik Bileti alarak yukarı çıkarak Ölüdeniz gün batımı manzarasını yamaç paraşütleri eşliğinde izleyebilirsiniz.  

Fethiye Saklıkent Jeep Safari tur fiyatları 2024 | 2025 | 2026 | 2027 | 2028 yılları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0539 646 64 60 hattımızı arayabilirsiniz.