Butterfly Paragliding

Fethiye Jeep Safari Turu

Fethiye Jeep Safari Turu

Türkiye’nin güzellikleriyle ünlü Fethiye bölgesinde düzenlenen bir macera turudur. Fethiye tatilinde misafirlerin severek katıldığı ve bir o kadar eğlendiği Fethiye Jeep Safari Turu Nisan ve Kasım ayları arasında yapılmaktadır.

Fethiye den sabah başlayan jeep safari turları ile Saklıkent bölgesinin güzelliklerini, lezzetlerini eğlenceli hali ile görebilirsiniz. Fethiye jeep safari turu ile Saklıkent, Gizli Kent Şelalesi ve Tlos –Yakapark bölgelerini ziyaret edebilirsiniz. 

Ancak, genel olarak Jeep safari turları, katılımcılara bölgenin doğal güzelliklerini keşfetme ve macera dolu bir gün geçirme fırsatı sunar. Fethiye’nin diğer aktivitelerine Fethiye tatil paketleri satın alarak dolu dolu yaz tatili geçirebilirsiniz. 

Fethiye Jeep Safari Turu
Fethiye Jeep Safari Turu

Fethiye Jeep Safari Turu genellikle şu aktiviteleri içermektedir

Doğa Keşfi: Jeep’lerle yapılan off-road sürüşleri, katılımcılara bölgenin dağlık ve doğal alanlarını keşfetme fırsatı sunar. Saklıkent’in ve Gizli kent şelalesinin güzelliklerine hayran kalacaksınız

Doğa Yürüyüşleri: Tur sırasında araçtan inerek, çevredeki doğal güzellikleri daha yakından görmek ve doğa yürüyüşleri yapmak da mümkündür.

Köy Ziyaretleri: Tur genellikle çeşitli köyleri ziyaret etmeyi içerir. Bu köylerde geleneksel yaşam tarzını, yerel halkın kültürünü ve geleneklerini gözlemleme şansı bulabilirsiniz. Saklıkent bölgesinde yetişen ürünleri ve balını satın alabilirsiniz.

Yerel Lezzetlerin Tatması: Tur genellikle yerel restoranlarda yemek molası vererek geleneksel Türk yemeklerini deneme fırsatı sunmaktadır.

Turun güzergahı, süresi, aktiviteleri ve içeriği gibi bilgileri www.butterflyparagliding.com adresinden takip edebilirsiniz.